Signifinans - Trusted Advisory

Interim services


Interim Management er den perfekte løsning for virksomheder, der mangler stærke ledelseskræfter til at gennemføre en forandringsproces, vækstrejse, turnaround, et stort strategisk projekt eller udfyldelse af et ledelses-vakuum.


Signifinans tilbyder en ressource, der indgår i den daglige drift på lige fod med de øvrige medarbejdere på hel- eller deltidsbasis. Assistancen kan have kort (typisk 1-3 måneder), mellemlang (4-8 måneder) eller lang karakter (9 måneder og derover).


Signifinans tilbyder support i situationer, hvor der enten er fratrådt en medarbejder og hvor der er behov for assistance indtil en ny medarbejder er fundet eller hvis der er behov for assistance grundet øvrige årsager.


Igennem Signifinans kan du få velkvalificeret arbejdskraft indenfor kort tid - hvad enten du mangler leder egenskaber, økonomisk kompentencer eller projektleder egenskaber. Signifinans kan bidrage med kompetencer og erfaringer fra andre og lignende situationer, og indtræder ofte i beslutningstagerens rolle.


En interim profil er omkostningseffektiv, da den ikke en del af din faste stab og dermed heller ikke en del af personalebudgettet og det såkaldte ’head-count. 


Læs mere om Interim services her >>

CFO services


Mangler jeres virksomhed CFO kompetencer - på kort eller lang sigt, så kan Signinfinans hjælpe med kort varsel.


Det er hurtigt og effektivt, at benytte sig af vores CFO service - og du er som kunde garanteret en fleksibel løsning. 


CFO services hjælper din virksomheds CFO med at videreudvikle økonomifunktionen gennem kvalificeret sparring og tæt dialog, hvor Signifinans indtager rollen som fortrolig samarbejds- og sparringspartner . Igennem vores rådgivning finder vi sammen de bedste løsninger til gavn for økonomifunktionen og ledelsen i din virksomhed.

Vores erfaring bygger på mange års erfaring, hvor netop strategi og taktisk planlægning har været essensen af vort arbejde. 


Der er ikke 2 virksomheder der er ens - og derfor tilgår alle opgaver med en ydmyghed for det unikke i netop jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at der opbygges en solid forståelse for det nuværende ståsted samt ønsker - så vi sammen kan skabe den værdi der vil være med til at gøre en forskel for jeres virksomhed.


Læs mere om CFO services her >>